dilluns, 13 de maig del 2013

Preparem l'entrada al cicle infantil

Per a molts dels nens/es i pares/mares de l'escola bressol aquest és el darrer any del primer cicle d'infantil. El proper curs ja aniran al "cole dels grans" i tot i que alguns continuaran junts a la mateixa escola, d'altres canviaran de companys i tots d'educadores i d'entorn.

Per enforntar-nos de la millor manera a aquests canvis, des de l'AMPA El Rial, i a través de l'Escola de Pares de la FAPAC, hem organitzat la xerrada Preparem l'entrada al cicle infantil, a càrrec d'Anna Iglesias.


L'Anna ha estat mestra durant 24 anys en educació infantil i primària. Formada en Educació Emocional i Intervenció Familiar Sistèmica, des de l'any 2000 ha estat ponent de temes de família, educació emocional i comunicació, tasca a la que es dedica de forma exclusiva des del 2009. És formadora de la FAPAC i assessora familiar. Es poden seguir els seus consells a través del seu blog Orientar famílies: prevenir conflictes.

Amb la xerrada Preparem l'entrada al cicle infantil l'Anna intentarà donar eines que serveixin per acompanyar als menuts en un moment de canvis a la seva vida, amb una actitud que faciliti una bona adaptació escolar i que garanteixi el seu benestar.  Es tractaran les actituds que més els ajudaran: abordatge positiu de les dificultats, acceptació i respecte de les seves emocions, comprensió i suport en les pèrdues i els canvis, guies i pautes que els facin sentir segurs, etc. Els petits i les petites guanyaran amistats, persones de referència, vivències, habilitats, ... Però es separaran de persones que estimen. Un bon acompanyament de les famílies esdevé fonamental i és la peça clau que facilita una bona integració al cicle infantil.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 22 de maig a les 18h a l'EB El Rial. Les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia a través del formulari que podeu trobar a http://xurl.es/xerradafapac
S'enviarà posteriorment un correu electrònic per confirmar la plaça.
Hi haurà servei de monitoratge, que serà gratuït pels socis de l'AMPA. Els no socis hauran de pagar 2€ per nen/a.

Cartell xerrada Preparem l'entrada al cicle infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada