dimecres, 8 de maig del 2013

Marxa reivindicativa per una escola pública de qualitat

Aquest dijous dia 9 de maig l’equip educatiu de l’EB El Rial juntament amb l’AMPA organitza una marxa reivindicativa en defensa d’una escola pública de qualitat pels infants i joves del nostre país.

Es tracta que tota la comunitat educativa pugui implicar-se en un acte que alhora que reivindica fa present una escola viva i compromesa que existeix a Sant Cebrià i per a Sant Cebrià.

La idea és que sortim tots junts, famílies, infants i educadores, a les 17’30h des de l’escola bressol fins al poble. Podeu portar la samarreta groga de l’escola i si no una del mateix color, pancartes i objectes per fer soroll.

El recorregut serà sortir de l'escola, passar pel pont de la riera i agafar el passeig de Lluís Companys (paral·lel a la carretera), passar pel "pàrquing del Martri", baixar pel carrer Salvador Espriu i agafar el carrer de l'esplanada fins arribar a la plaça Ernest Lluch al costat del Casal d'avis.

Un cop arribem al parc l’AMPA muntarà una paradeta amb beguda i berenars a 1€ com fa cada dimecres a la sortida de l’escola.

Per garantir una educació pública de qualitat i per integrar l’escola a la vida del poble 
US CONVIDEM A PARTICIPAR DEMÀ DIJOUS A LA MARXA D’EL RIAL PER A UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT, VIVA I INTEGRADA AL NOSTRE POBLE. ANIMEU-VOS! 

Serà una tarda per compartir i viure plegats una jornada de sensibilització.

 Per a una societat formada i responsable,
l’educació és cosa de tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada