dimarts, 16 d’abril del 2013

Tallers de Música per a nadons

La Mireia Gonçalves  i en Joan Manuel Chouciño, dos pares de l'escola bressol El Rial, engeguen Música per a nadons, un projecte musical i educatiu adreçat des de les mares embarassades, passant pels nadons i fins a nens i nenes de 6 anys.



Amb aquest projecte pretenen introduir als infants a l'aprenentatge musical tot connectant directament amb la música, escoltant-la, movent-se al seu ritme, textura, etc. Música per a nadons s'inspira en els "Concertos para bebes", del pedagog portugués Paulo Lameiro, els quals en Jose Manuel dirigeix musicalment aquí a Catalunya

De moment el projecte s'iniciarà les sessions corresponent als nivells de fins a 36 mesos i poc a poc ho aniran ampliant a la resta de franges d'edat.

Per presentar Música per a  nadons han escollit el marc de la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià.
Diumenge 5 de maig al matí faran 3 tallers de 45 minuts cadascú es diferents horaris segons l'edat del nen o la nena a fi que aquelles persones que estiguin interessats en aquest projecte puguin fer un tast del que es podran trobar després quan s'iniciïn les sessions.
Els tallers tindran lloc a l'escola El Pi Gros, al cantó de l'espai on es desenvoluparà la Fira.

Si voleu més informació, podeu entrar al seu blog: http://musicapernadons.com/

Allà trobareu tot el que volgueu saber d'aquest projecte i també de quina manera us podeu apuntar als tallers que es faran per la Fira de la Maduixa.

Tingueu en compte que els tallers tindran les places limitades a 12 infants per nivell. En el cas que hi hagi molta demanda s'obririen noves sessions a la tarda.
Animeu-vos i no us dormiu!!!! La música us espera per compartir-la amb els vostres fills i filles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada