divendres, 21 de novembre del 2014

Voleu reservar postals de felicitació de Nadal i Festes personalitzades?



Benvolgudes famílies sòcies i no sòcies de l’AMPA EL RIAL,
Ens dirigim a totes les famílies de la llar per tal d’oferir un nou servei de  “postals-felicitacions”  individuals del vostre/a fill/a. Gràcies a la col·laboració d’algunes mares de la llar i a la disponibilitat del centre aquest any serà possible dur endavant aquesta nova iniciativa.
 La idea consisteix en fer una fotografia al vostre/a fill/a un dia a la llar, per que una mare voluntària i molt professional en farà el disseny i muntatge per ser lliurada en mà a vosaltres mateixos . Si esteu interessats en adquirir una/es postals del vostre/a fill/a ens ho haureu de notificar via e-mail a ampaelrial@gmail.com  tot indicant el nombre de postals que voldreu adquirir abans del pròxim dimecres 26 de novembre. Si teniu més fills i voleu que aparegui en el muntatge, ens podeu enviar en el mateix e-mail una fotografia actual del germà i li farem arribar a la mare voluntària dissenyadora per incorporar-la en el disseny (no té cap suplement econòmic) .
 El dimecres 17 de desembre a les 17h us lliurarem en mà la/les postal/s encomanades i farem el cobrament en efectiu el mateix moment d’entrega. També intentarem oferir en alguna altra franja horària els dies 18 i 19 de desembre. Els preus són els següents:
1 postal-felicitació amb foto: 3€
2 postals-felicitacions amb foto: 5€
5 postals-felicitacions amb foto:  10€
10 postals-felicitacions amb foto: 18€
RECORDATORI D’INFORMACIONS :
-                 Recordeu que el dissabte 29 de novembre a les 17h tenim l’actuació de la pallassa Peca. El cost de l’entrada és de 2€ per infant soci i de 5€ per infant no soci (els adults no paguen). Hi haurà servei de berenars.  Podeu confirmar les entrades via e-mail a ampaelrial@gmail.com
-                 Des de la llar ens han fet saber que encara falten forces famílies per portar el justificant de pagament del tastet de fruita. Us recordem que parleu d’aquest tema directament amb la Laura (educadora de la llar).
ALTRES INFORMACIONS:
-                 En breu, rebreu més informacions de com ens organitzem pel Nadal! (muntatge de la panera, festa de Nadal, un taller creatiu amb les famílies... etc)

1 comentari:

  1. Disculpeu, ha hagut una errada de tipografia en la darrera circular que pot portar confusions. El preu de l'entrada en l'espectacle de la Peca pels socis és de 2€ per infant (i també de 2€ pels seus germans).
    El preu pels infants no socis de l'AMPA El Rial és 5€.
    Perdoneu-nos!

    ResponElimina