dissabte, 19 de gener del 2013

Nou espai social per la junta de l'AMPA

Per fi la junta de l'AMPA El Rial ha pogut aconseguir un espai propi on poder reunir-se.
Fins ara estàvem fent les reunions majoritàriament als bancs que hi ha a la sortida de l'escola. Sí, ja sabem que pot sonar poc seriós, però han estat session molt productives, però també molt fredes (i no precisament per l'estat d'ànim).

Vam fer la petició a la regidora d'Educació que ens deixés accedir a l'escola bressol sense haver de presentar instàncies ni trucar a ningú perquè ens obrís la porta i poder tenir un raconet a la sala de les professores per les nostres coses (documentació, material....).

Finalment aquesta setmana ens han comunicat que ens cedeixen durant tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) l'espai d'un dels nous vestuaris que es van fer al camp de futbol (donat que ara no s'utilitzen).

Aquest espai s'ha acondicionat per les sessions de dimarts i dijous que realitza Marta Talamàs amb el CEMAP. Per tant aquests dos dies, entre 16h i 19.30h no en podrem fer ús.

D'aquesta manera trindrem un espai on la junta es podrà reunir i treballar adequadament i on podreu trobar-nos, al menys tres dies a la setmana. És un primer pas per anar avançant que agraïm a l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada